Zonnebloem van Ineke de Rijk

Werkcode: 626 869 Kopieer de werkcode

Ineke de Rijk profielfoto Zomer, Zon, Zonnebloem. De goudgele kleuren van de zonnebloemen zijn hier geschilderd met oliepastelkrijt. Zonnebloemen met hun prachtige bloembladeren die als stralen van de zon zijn. Zij geven hoop en kleur aan de soms moeilijke tijden, het is een optimistische bloem die straalt maar als zij is uitgebloeid is zij triest , laat haar bloem naar beneden buigen en laat haar bloembladeren vallen. Maar ook dan is zij mooi. Heel veel schilders hebben haar schoonheid vastgelegd waaronder Vincent van Gogh die wereld beroemd is geworden met zijn geschilderde zonnebloemen.

Dit werk wordt aangeboden door Ineke de Rijk

"Toen ik jong was, vond ik het al leuk om te tekenen”, begint Ineke haar levensverhaal. Maar toen trouwde ik, kreeg ik kinderen en runde ik mijn eigen schoonheidssalon. Dus erg veel tijd was er niet om mijn hobby uit te oefenen. Na mijn scheiding heb ik vier jaar in Portugal gewoond en gewerkt. Bij mijn terugkomst in Haarlem heb ik mijn vak als schoonheidsspecialiste weer opgepakt en mijn oude hobby schilderen ook. Ik heb destijds een aantal aquarelcursussen gevolgd en mijn reizen, naar Thailand en Afrika, gaven mij veel inspiratie.
Mijn bezoek aan Gambia maakte zoveel indruk dat ik besloot om daarheen te verhuizen en een stichting op te richten om de bevolking te steunen. Ik heb daar veel van de mensen en de cultuur geleerd, een ervaring die ik nooit meer vergeet.
Nu ben ik gepensioneerd en kan ik veel tijd besteden aan mijn hobby’s: schilderen en tekenen. Inspiratie voor mijn werken haal ik voor een groot deel uit mijn eigen leven. De ervaringen die ik heb opgedaan, zoals de verschillende culturen en de landen die ik heb bezocht.
Mijn huidige stijl is heel divers, maar vooral figuratief romantisch. Er zijn zoveel verschillende materialen, ik wil eigenlijk alles uitproberen. Maar het vaakst gebruik ik aquarel en pastelkrijt, omdat dit de minste ruimte inneemt. Ik heb thuis niet heel veel ruimte, dus hele grote schilderijen maken gaat niet.”

Meer weten over Ineke de Rijk?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Berry
Nederland
5 / 5

Prachtig werk & geweldige service
Prachtig canvas schilderij, mooie kwaliteit en een prettige status update. Zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Tim
Nederland
5 / 5

Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering
Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Niels
Nederland
4 / 5

Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Lucas Meer
Nederland
5 / 5

Erg blij met onze ?. Fijne en duidelijke communicatie. Schilderij erg goed ingepakt voor transport. Kwaliteit print is mooi.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2022
Jam hair and makeup
Nederland
5 / 5

Contact en servicegericht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Yvon
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooi doek en erg goede service
Vooral het vooraf meedenken mbt de dikte van het doek en bij passende lijst. Hebben wij als super service ervaren. Ook dat je een dag kon afspreken voor bezorgen zodat je thuis was. Is voor ons een reden jullie aan te bevelen en een goede beoordeling te geven.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Diana van Helden
Nederland
5 / 5

Zeker een aanrader om iets moois te bestellen. Informatie over de persoon die de foto heeft gemaakt was ook leuk om te lezen. Met zorg de lijst er omheen gedaan en ook de informatie wanneer en hoe het opgestuurd werd was perfect. Helemaal enthousiast toen ik het aan de muur op kon hangen. Zo mooi en paste precies in de gang die ik net verbouwd had. Dank je wel!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2019
Rob van Hotel Mitland
Nederland
5 / 5

Ruime keuze. goede informatie. Snelle service en nazorg. Persoonlijke benadering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Ingeborg
Nederland
5 / 5

Alle lof voor jullie !! Goede en prettige communicatie, snelle levering en nu een werkelijk prachtig canvas print aan de muur !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2017
Karin
Nederland
5 / 5

Super mooi werk aan de muur
Vriendelijke mensen en super snelle service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Henor
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Zonnebloem van Ineke de Rijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden