Zonnebloem van Jose Lok

Werkcode: 759 001 Kopieer de werkcode

Jose Lok profielfoto De zonnebloem (Helianthus annuus) is een tot 3 meter hoge, eenjarige plant uit de composietenfamilie (Asteraceae). De zonnebloem kan gezaaid worden van april tot half juni. De zonnebloem bloeit van juli tot oktober. Een plant kan dan meerdere bloemhoofden voortbrengen. Het bloemhoofd kan een diameter krijgen tot 30 cm. Onvolgroeide planten waarvan de bloemknop nog niet geopend is, vertonen heliotropisme: overdag draait de bloemknop op zonnige dagen mee met de zon. 's Nachts keert de bloemknop terug naar de oostelijke stand. Deze dagelijkse beweging wordt bewerkstelligd door ongelijke groei door celstrekking van de bloeistengel. Een zonnebloem heeft namelijk geen pulvini (bladkussentjes). Tegen de tijd dat de bloeiwijze zich opent, verstijft de bloeistengel in de oostelijke stand; het heliotropisme is dan voorbij. Daardoor wijzen bloeiende zonnebloemen de hele dag naar het oosten.

Er bestaat een kweekvorm met een hangend hoofd, die aantrekkelijk is voor boeren omdat de bloemen minder beschadigd worden door vogels en vuil vanuit de lucht. bron wikipedia.

Dit werk wordt aangeboden door Jose Lok

Mijn man ( Arie Lok ) en ik zijn allebei fanatieke fotografen we gaan dan ook samen regelmatig op stap om mooie landschappen ,dieren , vogels en eigenlijk alles wat mooi is te fotograferen.
Hij met zijn Nikon en ik met mijn Canon.
Ons werd regelmatig gevraagd om wat te doen met deze foto's dit heeft mij doen besluiten om deze webshop te openen. Hier zijn nu ook zelfgemaakte tekeningen bijgekomen die ik ( Jose ) bewerkt op de computer.
Hier zult u ondanks dat mijn naam erbij staat werken zien van ons allebei.

Meer weten over Jose Lok?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Hans
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer mooie kwaliteit
    Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Wendela
    Nederland
    4.5 / 5

    Uitstekend
    Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Danny & Odette
    Nederland
    5 / 5

    Breed aanbod, bestellingen eenvoudig te plaatsen, houden je goed op de hoogte tijdens productie, correcte levering en een heel mooi product geleverd gekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
    Joyce
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Makkelijk om te bestellen. De werk aan de muur-app werkt super handig. Het akoestisch paneel werkt echt! Het product ziet er strak en mooi uit en is makkelijk te monteren. Helemaal blij met onze werk aan de muur. En er volgen er nog zeker!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Gerard
    Nederland
    5 / 5

    weer een "'Werk aan de Muur"" besteld en weer perfect !
    veel keuze; met zorg gemaakt en goed verpakt bezorgd. ook wordt je steeds op de hoogte gehouden over status voortgang

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Christina Korbee
    Nederland
    5 / 5

    Super fijne klantenservice die met je meedenkt.
    En daardoor een mooi en uniek exemplaar aan de muur bij ons thuis.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Joseph
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig afgewerkt
    Duidelijke afspraak. En een vriendelijke Anoushka

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Petra
    Nederland
    4.5 / 5

    De keuze is heel groot. Ze beloven wat ze doen: verzending, leverijd, prima verpakking!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Wina
    Nederland
    5 / 5

    Kan niet beter!
    Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Maat die ik wilde was niet mogelijk! Maar door mee te denken kwamen we eigenlijk tot een nog beter resultaat. Snelle levering en top kwaliteit. Wij zijn super blij met het resultaat!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    kobus heemskerk
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Zonnebloem van Jose Lok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
102,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden