Zonnedauw | Roze en Rood | Artistieke Natuurfoto van Nanda Bussers

Werkcode: 640 220 Kopieer de werkcode

Nanda Bussers profielfoto Zonnedauw: een ienemienie vleesetend plantje dat al heel lang op mijn wensenlijstje stond om te fotograferen. Vond het nog best een uitdaging om er een creatief beeld van te maken, zonder dat het te druk werd.

Iets meer over mij

Mijn naam is Nanda Bussers, een creatieve en reislustige natuurfotografe met een artistieke flair. Kleur, licht, vorm, sfeer en structuur zijn belangrijk in mijn vaak schilderachtige en organische (abstracte macro) beelden met de natuur als inspiratiebron.

Troostkunst en Healing Arts
In 2020 ontdekte ik wat ik nu echt met mijn fotokunst wil: het bieden van warme lichtpuntjes in donkere tijden. Toen is Troostkunst ontstaan, troost bieden met de artistieke foto’s die ik creëer. Sindsdien ben ik me verder in het ontwikkelen op het gebied van Healing Arts, Ziekenhuiskunst en Rouwkunst. Veel van mijn warme en kleurrijke beelden zijn overigens ook geschikt voor andere (levens)momenten. Of ‘gewoon’ voor in je interieur om bij te kunnen ontspannen en in weg te kunnen dromen.

Abstracte fotokunst

Bijzondere vormen en kleuren, abstracte en soms mysterieuze beelden die in elkaar overvloeien en zo nieuwe figuren vormen. De creatie van een beeld waarnaar je blijft kijken, waarin je blijft ontdekken. Een visualisatie van inspiratie, een expressie van gevoel, intrigerend door je in te leven en weg te dromen. Maar ook om troost te vinden, warmte, een lichtpuntje als een kaars in een duister. Vergankelijkheid als symboliek is vaak een terugkerend thema in mijn fotokunst. In mijn abstracte beelden zit vaak een meer spirituele touch.

Dit werk wordt aangeboden door Nanda Bussers

Welkom! Mijn naam is Nanda Bussers, een creatieve natuurfotografe met een kunstzinnige touch. Mijn werk draait om kleur, licht, vorm en sfeer, en wordt vaak gekenmerkt door schilderachtige en organische (abstracte macro) foto's, geïnspireerd door de natuur.

Enkele jaren geleden ontdekte ik mijn roeping met mijn fotokunst: het brengen van kleur, licht en warmte in donkere tijden. Deze ontdekking bracht me tot de oprichting van Troostkunst, waar ik troost wil brengen met mijn artistieke (natuur)foto's.

Sindsdien heb ik mijn focus verder ontwikkeld naar Healing Arts. Hoewel mijn warme en levendige foto's perfect zijn voor momenten van troost, zijn ze ook ideaal voor andere belangrijke levensmomenten.

website: https://www. nandabussers.com
website: https://www.troostkunst.nl

Meer weten over Nanda Bussers?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Y. Bossaert
    Nederland
    5 / 5

    In 1 woord alles is zo goed
    Fijne mail je blijft goed op de hoogte

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    Erik
    Nederland
    5 / 5

    Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Fam Kwerreveld
    Nederland
    5 / 5

    Heel goede service, op afgesproken datum geleverd, werk ziet er boven verwachting prachtig uit een aanwinst in onze interieur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
    Tiny
    Nederland
    4 / 5

    Super!
    Iedereen vindt er zeker zijn keuze!!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Robin
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg tevreden over werk aan de muur
    Ben altijd heel erg tevreden over werk aan de muur Jullie leveren altijd heel erg mooi werk top kwaliteit erg tevreden over Jullie verpakken het schilderij/en erg goed schilderijen komen onbeschadigd aan

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Karen
    Nederland
    5 / 5

    Erg mooi schilderij (precies zoals op de website) en prima service
    Het schilderij is exact zoals het op de site staat vermeld. Na bestelling werden we heel goed op de hoogte gehouden van de levering. Zelfs toen de leverdatum niet uit kwam, is dit heel snel opgelost (sneller geleverd dan verwacht). Prima service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
    Trudy Paap
    Nederland
    4.5 / 5

    Fijne persoonlijke benadering en de kwaliteit van het product is meer dan uitstekend. Onze bestelling is een genot om naar te kijken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Rogier Rogier
    Nederland
    5 / 5

    Mooie kwaliteit en ondanks de corona situatie snel geleverd. Heel blij mee!! Helemaal top!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
    Fam. Jansen
    Nederland
    4.5 / 5

    Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Marco
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig goed geregeld allemaal.??
    Contact van begin tot eind perfect en alles goed verlopen.Kwaliteit is mooi en goed.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Thomas
    Nederland
    5 / 5

    Een verrijking voor het huis
    Haarscherp en strak geprint op Canvas, veel diepte in de foto en een echte eyecatcher in de woonkamer. Ben er erg blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    John
    Nederland
    4.5 / 5

    Goede kwaliteit van een bijzonder mooie reproductie
    Koste even wat moeite met uitpakken, maar wat uit de verpakking kwam was zeer de moeite waard. De grote reproductie hangt nu boven de piano en we hebben van menigeen al heel positieve berichten gekregen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk Zonnedauw | Roze en Rood | Artistieke Natuurfoto van Nanda Bussers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden