Facebook pixel
Zonnende slak

Zonnende slak van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Zonnende slak van Arja Schrijver Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 67511

Zonnende slak van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Black Friday korting geactiveerd.
Nog 5 dagen en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Zonnende slak van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Tja, als je terras vol slakken zit, kun je daar maar beter van profiteren als fotograaf! Uiteindelijk zijn ze met hun mooie schelpen fotogenieke beestjes en zijn ze de moeite waard om vast te leggen. Ik verbaas me er over waar ze zich overal ophouden. Onder randjes (zie mijn foto Spiral snail), tegen het raam (zie mijn foto Narcistic snail) en deze gewoon tegen een muurtje, zonnebadend.
Ook bij deze foto ging het mij er simpelweg om het huisje goed op de foto te krijgen, met een mooie scherptediepte, het muurtje is meer bijzaak. Daarom ben ik dicht tegen het muurtje aan gaan zitten en heb ik de slak van opzij gefotografeerd, waardoor de meeste scherpte op het huisje valt en niet op het muurtje.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken