Zonneschijn laan II

Zonneschijn laan II van Sander van der Werf

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonneschijn laan II

van Sander van der Werf

Zonneschijn laan II van Sander van der Werf

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 113088
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Zonnestralen schijnen op een ochtend met veel nevel door de bladeren van bomen aan een verlaten laan op landgoed Vosbergen. De natuur op dit landgoed wordt voor biologisch onderzoek gebruikt. Dat wordt uitgevoerd door de Groningse Universiteit op het gebied van planten, vogels, vlinders, kevers en de groei van boomsoorten in het bos.

Dit werk wordt aangeboden door Sander van der Werf

Sander van der Werf profielfotoSander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken