Zonnestralen van Thijs Friederich

Werkcode: 717 092 Kopieer de werkcode

Thijs Friederich profielfoto Een fraaie morgen in het Amsterdamse Bos met mist waar de zon doorheen kwam. De grond was bezaaid met herfstbladeren waardoor er extra kleurvlakken zichtbaar zijn,

Dit werk wordt aangeboden door Thijs Friederich

Ik woon in Amstelveen met mijn vrouw en twee kinderen. Fotografie is een serieuze hobby zeg maar gerust een passie. Mijn foto's zijn meerdere malen gepubliceerd in tijdschriften en magazines. Ik vind het leuk om mijn werk te delen. Met name focus ik op landschappen en macro fotografie van bloemen en paddenstoelen. Ik ben ook te volgen op Instagram onder thijs.fotografie en Flickr onder ThijsFr. Ik werk uitsluitend met professioneel materiaal (Canon R5 en L-lenzen). Ik hoop dat u mijn werk mooi vindt. Vriendelijke groet, Thijs

Meer weten over Thijs Friederich?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Marianne
Nederland
5 / 5

Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Diana
Nederland
5 / 5

Stelt nooit teleur!
Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Charles
Nederland
5 / 5

Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Joël
Nederland
4 / 5

Prachtig schilderij
We zijn erg blij met het schilderij en de service is prima.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Bimvos
Nederland
4 / 5

Adembenemend
Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
Hans
Nederland
5 / 5

Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
L. van den Assem
Nederland
5 / 5

Aanbeveling Werk aan de muur
Zeer tevreden! Bestelling was goed verpakt; snelle levering. Prachtig werk hangt nu aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Adrie Hopstaken
Nederland
5 / 5

Prachtige foto inlijsten ging zeer vlot, complimenten voor dit bedrijf

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Noel
Nederland
4.5 / 5

mooi aanbod en materiaalkeuzen goede info over besteltraject en netjes en snel geleverd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Esther
Nederland
5 / 5

Een absolute aanrader!
Dankzij de duidelijke uitleg over de verschillende materialen heb ik de voor ons perfecte keuze kunnen maken. De voorstelling van een bepaalde maat van het werk boven een bank maakte ook de keuze voor de afmetingen een stuk makkelijker. De verzending is ook prima en vlot verlopen. Onze vraag over een per ongeluk bijgeleverde aluminium strip werd snel beantwoord. Als ik nog iets voor aan de muur zoek, weet ik waar ik moet zijn!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
Riccardo
Nederland
5 / 5

De kwaliteit is echt top! Zowel de afruk van de foto als ook het materiaal om het op te hangen. Ik ben erg tevreden! Ook handig dat je met de app alles al op voorhand kunt uitproberen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
sandra
Nederland
5 / 5

Heel tevreden over het snel geleverde advies en over het fotobehang. Dit maakt onze huiskamer uniek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Zonnestralen van Thijs Friederich op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 13 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
102,-92,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!