Zonsondergang - Japan

Zonsondergang - Japan van Studio Hinte

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsondergang - Japan

van Studio Hinte

Zonsondergang - Japan van Studio Hinte

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 903582
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Deze zonsondergang is geïnspireerd door Japan, het land van de rijzende zon. Net voordat de zon ondergaat en je nog net de laatste zonnestralen ziet op de bergen. De zonsondergang is weergegeven in een artistieke en toch minimalistische manier.

Dit abstracte schilderij laat de zon (of maan) zien achter de bergen. Weergegeven in licht groen en donker blauwe penseelstreken. Strook voor strook met de hand getekend.

Zeer geschikt als canvas of behang voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken of studeerkamer.

De kunstwerken van Studio Hinte zijn exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur. Zo ben je verzekerd van een uniek schilderij, canvas of behang aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Studio Hinte

Studio Hinte profielfotoWelkom in mijn shop!

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur én uit de landen die ik heb bezocht. Zo zie je veel invloed van onder andere Japan, Thailand en Spanje terug. Elk kunstwerk is uniek en exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur. Strook, voor strook, lijn voor lijn. Alles is met de hand getekend. Zó weet je zeker dat je iets unieks aan de muur hebt hangen.

Alle werken