Zonsondergang - Japan

van Studio Hinte

- Werkcode: 903 582

Studio Hinte over Zonsondergang - Japan

Deze zonsondergang is geïnspireerd door Japan, het land van de rijzende zon. Net voordat de zon ondergaat en je nog net de laatste zonnestralen ziet op de bergen. De zonsondergang is weergegeven in een artistieke en toch minimalistische manier.

Dit abstracte schilderij laat de zon (of maan) zien achter de bergen. Weergegeven in licht groen en donker blauwe penseelstreken. Strook voor strook met de hand getekend.

Zeer geschikt als canvas of behang voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken of studeerkamer.

De kunstwerken van Studio Hinte zijn exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur. Zo ben je verzekerd van een uniek schilderij, canvas of behang aan de muur.
Studio Hinte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Studio Hinte

Welkom in mijn shop!

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur én uit de landen die ik heb bezocht. Zo zie je veel invloed van onder andere Japan, Thailand en Spanje terug. Elk kunstwerk is uniek en exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur. Strook, voor strook, lijn voor lijn. Alles is met de hand getekend. Zó weet je zeker dat je iets unieks aan de muur hebt hangen.

Alle werken van Studio Hinte


Waarom je kiest voor Zonsondergang - Japan op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang - Japan van Studio Hinte

Koop de illustratie Zonsondergang - Japan van Studio Hinte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 903 582
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden