Zonsondergang Bergen aan zee

Zonsondergang Bergen aan zee van Photo Henk van Dijk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsondergang Bergen aan zee van Photo Henk van Dijk

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 526448
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Zonsondergang in de zee, kijkend tussen de duinen door bij De Kerf tussen Bergen en Schoorl.
De Kerf werd na een periode van overleg in 1997 in de eerste duinenrij gegraven. Hierdoor ontstond een gat waar, naast het zeewater, ook het kalkrijke strandzand de kalkarme duinen in kan stuiven. Hierdoor werd het water in de "Parnassiavallei" brak en kwam er ruimte voor allerlei organismen die door het strakke voorgaande beheer steeds zeldzamer waren geworden.
Ruim tien jaar na het graven van het gat is door duinvorming de breedte van het gat tot zeker de helft gereduceerd en de drempel is ook meters hoger geworden. Overstromen en inwaaien van zeewater komt weinig meer voor.

Dit werk wordt aangeboden door Photo Henk van Dijk

Photo Henk van Dijk profielfotoFotografie doe ik al sinds ik van mijn eerste salaris een spiegelreflexcamera kocht. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en vogels. Maar ook voor andere onderwerpen ga ik graag de uitdaging aan om deze bijzonder vast te leggen.

De foto's hier zijn slechts een selectie van mijn totale verzameling, heb je specifieke wensen of ideeën, laat het me weten, bijvoorbeeld via Instagram, waar je mij natuurlijk ook kunt volgen.

Alle werken