Zonsondergang Catharina Hoeve Zaanse Schans

van Martin Bredewold

- Werkcode: 184 646

Martin Bredewold over Zonsondergang Catharina Hoeve Zaanse Schans

De Catharinahoeve is een kaasboerderij gevestigd in de Zaanse Schans. De Zaanse Schans is een buurtje in de gemeente Zaanstad in Noord-Holland, gelegen aan de Zaan, pal tegenover Zaandijk en naast de Julianabrug. Het is een bekende openluchtattractie met jaarlijks ongeveer 900.000 bezoekers. Formeel is het geen museum. Het is wel opgezet met de bedoeling het historisch erfgoed te bewaren.
Zonsondergang Catharina Hoeve Zaanse Schans vind je in de categorieën Bredewoldski, Catharinahoeve, Erfgoed, Erfgoedtoerisme, European Route of Industrial Heritage, Fotografie, Geschiedenis, Industrieel erfgoed, Kaasboerderij, Kleuren, Landschappen, Martin Bredewold, Molens, Molentje, Museum, Nederland, Nikon AF-S 16-35mm F4, Nikon D610, Noord-Holland, Openluchtmuseum, Zaanse Schans, Zaanstad, Zaanstreek en Zonsondergang.
Martin Bredewold profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martin Bredewold

Bedankt voor het bezoeken van mijn Werkaanmuur pagina. Ik ben Martin Bredewold. Ik woon middenin de prachtige natuurgebieden van de kop van Overijssel zoals Nationaal Park de Weerribben-Wieden, de Mastenbroeker Polder, de IJsseldelta en 'd Olde Maten. Elk vrije uurtje ben ik op pad in de natuur met mijn camera . Ik vind het leuk om de mooiste natuurmomenten te delen en Werk aan de muur biedt mij deze gelegenheid. Ook ben ik een groot liefhebber van (HDR) Long Exposure avondfotografie en landschapsfotografie

Alle werken van Martin Bredewold


Waarom je kiest voor Zonsondergang Catharina Hoeve Zaanse Schans op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang Catharina Hoeve Zaanse Schans van Martin Bredewold

Koop de foto Zonsondergang Catharina Hoeve Zaanse Schans van Martin Bredewold op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 184 646
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.