Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 17 uur geldig!

Zonsondergang Japan

van Studio Hinte

- Werkcode: 938104

Studio Hinte over Zonsondergang Japan

Dit kunstwerk is geïnspireerd door Japan. De vele bergen en de bekende vulkaan Fuji zijn te zien aan de horizon. Geschilderd in de kleuren blauw, groen en roestbruin.

Vormgegeven in een minimalistische en moderne stijl voor een moderne uitstraling met op de achtergrond de zon. De rode zon verwijst zowel naar de vlag van Japan als de bijnaam van ‘Het land van de rijzende zon’.

Zeer geschikt als canvas of behang voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken of studeerkamer.

De kunstwerken van Studio Hinte zijn exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur. Zo ben je verzekerd van een uniek schilderij, canvas of behang aan de muur.
Zonsondergang Japan vind je in de categorieën Aquarel, Azië, Bergen, China, Digital Art, Fuji (vulkaan), Illustraties, Japan, Landschappen, Maan, Modern, Schilderijen en Zon.
Studio Hinte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Studio Hinte

Welkom in mijn shop!

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur én uit de landen die ik heb bezocht. Zo zie je veel invloed van onder andere Japan, Thailand en Spanje terug. Elk kunstwerk is uniek en exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur. Strook, voor strook, lijn voor lijn. Alles is met de hand getekend. Zó weet je zeker dat je iets unieks aan de muur hebt hangen.

Alle werken van Studio Hinte


Waarom je kiest voor Zonsondergang Japan als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Zonsondergang Japan van Studio Hinte

Koop de illustratie Zonsondergang Japan van Studio Hinte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 938104

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 59 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.