Zonsondergang Kinderdijk

van Mark den Boer

- Werkcode: 294453

Mark den Boer over Zonsondergang Kinderdijk

Een explosie van rode, paarse en blauwe kleuren net na zonsondergang boven de wereldberoemde molens van werelderfgoed Kinderdijk.
Zonsondergang Kinderdijk vind je in de categorieën Cultuurhistorie (landschap), Erfgoed, Fotografie, Kinderdijk, Kleurexplosie, Molens, Toerisme, UNESCO Werelderfgoed locaties, Zonsondergang, hollands en spiegeling.
Mark den Boer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark den Boer

In 2013 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Sinds ik in het dorp Kinderdijk woon is mijn passie voor landschapsfotografie enorm gegroeid. Dat is niet zo vreemd met de molens van werelderfgoed Kinderdijk letterlijk naast de deur. Met mijn foto's wil ik iets laten zien van het heden en verleden van de polders van de Alblasserwaard en de plek die de molens daarin innemen.

Alle werken van Mark den Boer


Waarom je kiest voor Zonsondergang Kinderdijk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang Kinderdijk van Mark den Boer

Koop de foto Zonsondergang Kinderdijk van Mark den Boer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 294453
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.