Zonsondergang Kroatië aan de Adriatische kust - Brela Rock

van Vincent Fennis

- Werkcode: 360 806

Vincent Fennis over Zonsondergang Kroatië aan de Adriatische kust - Brela Rock

Brela is een kleine toeristische plaats aan de Makarska Riviera. Het is één van de meest populaire bestemmingen van dit Riviera, vanwege zijn natuurlijke en culturele rijkdom, kristalhelder water, natuurlijke kiezelstranden en mooie promenades. "Naar Beroyllia" is het oudst geschreven historisch en cultureel monument van Brela. Het begin van georganiseerd toerisme begon met de opening van de eerste herberg onder de naam van Soline. Bezoek het cultureel erfgoed van deze plaats, zoals de kerk van Sint Stjepan (gebouwd in 1897), de kerk van Onze Lieve Vrouw van Karmel (een waardevol monument van barokke architectuur, gebouwd in 1715), Sint Juraj kerk (gebouwd in 1906), kerk van Onze Lieve Vrouw van Goede Gezondheid, de kerk van Sint Nikola (sinds de pre-Turkse tijd, ongeveer 5 eeuwen oud), Sint Ilija kerk (uit de 18e eeuw met de karakteristieken van de landelijke architectuur), Sint Roko kapel (gebouwd in 1856), Onze Lieve Vrouwe kapel bij Dubci (gebouwd in 1870), Sint Kajo kapel (op Nevista, in 1768 genoemd), evenals tal van andere historische bezienswaardigheden. Bezoek de natuurlijke schoonheden in Brela, zoals het natuurmonument "Kamen Brela", "vruje" (een plaats waar de rotsen tuimelen in de zee, tot een diepte van meer dan 100m), strand "Dugi Rat", een eeuwenoude eik Solin, Nevistina Stina (Bruidensteen), Zmajevaca pit en Medvidina grot. Sport en activiteit liefhebbers kunnen genieten in Brela en ontspannen tijdens het wandelen, fiet
Zonsondergang Kroatië aan de Adriatische kust - Brela Rock vind je in de categorieën Adriatische Zee, Bossen, Digitale Kunst, Eiland, Fotografie, Kroatië, Kust, Landen & Reizen, Landschappen, Oceanen en zeeën, Water, Wolken en Zonsondergang.
Vincent Fennis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Vincent Fennis

Hi! Mijn naam is Vincent, getrouwd met Nikki en papa van Julie en Luca en wonen in Rotterdam. Ik heb een grote passie voor reizen en het fotograferen van unieke en kleurrijke landschappen en sfeervolle stadsgezichten.

Wilt u meer over mij weten? Lees dan mij beeldmakersinterview op Werk aan de Muur.
https://www.werkaandemuur.nl/blog/de-fotos-van-vincent-fennis/

https://www.vincentfennis.com

Alle werken van Vincent Fennis


Meer weten over Vincent Fennis?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zonsondergang Kroatië aan de Adriatische kust - Brela Rock als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonsondergang Kroatië aan de Adriatische kust - Brela Rock van Vincent Fennis

Koop dit digital art werk Zonsondergang Kroatië aan de Adriatische kust - Brela Rock van Vincent Fennis als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 360 806
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden