Zonsondergang Kroatië aan de Adriatische kust - Brela Rock

Zonsondergang Kroatië aan de Adriatische kust - Brela Rock van Vincent Fennis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsondergang Kroatië aan de Adriatische kust - Brela Rock

van Vincent Fennis

Zonsondergang Kroatië aan de Adriatische kust - Brela Rock van Vincent Fennis

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 360806
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Brela is een kleine toeristische plaats aan de Makarska Riviera. Het is één van de meest populaire bestemmingen van dit Riviera, vanwege zijn natuurlijke en culturele rijkdom, kristalhelder water, natuurlijke kiezelstranden en mooie promenades. "Naar Beroyllia" is het oudst geschreven historisch en cultureel monument van Brela. Het begin van georganiseerd toerisme begon met de opening van de eerste herberg onder de naam van Soline. Bezoek het cultureel erfgoed van deze plaats, zoals de kerk van Sint Stjepan (gebouwd in 1897), de kerk van Onze Lieve Vrouw van Karmel (een waardevol monument van barokke architectuur, gebouwd in 1715), Sint Juraj kerk (gebouwd in 1906), kerk van Onze Lieve Vrouw van Goede Gezondheid, de kerk van Sint Nikola (sinds de pre-Turkse tijd, ongeveer 5 eeuwen oud), Sint Ilija kerk (uit de 18e eeuw met de karakteristieken van de landelijke architectuur), Sint Roko kapel (gebouwd in 1856), Onze Lieve Vrouwe kapel bij Dubci (gebouwd in 1870), Sint Kajo kapel (op Nevista, in 1768 genoemd), evenals tal van andere historische bezienswaardigheden. Bezoek de natuurlijke schoonheden in Brela, zoals het natuurmonument "Kamen Brela", "vruje" (een plaats waar de rotsen tuimelen in de zee, tot een diepte van meer dan 100m), strand "Dugi Rat", een eeuwenoude eik Solin, Nevistina Stina (Bruidensteen), Zmajevaca pit en Medvidina grot. Sport en activiteit liefhebbers kunnen genieten in Brela en ontspannen tijdens het wandelen, fiet

Dit werk wordt aangeboden door Vincent Fennis

Vincent Fennis profielfotoMIjn naam is Vincent Fennis en ik woon samen met mijn vrouw en dochter in Rotterdam. Ik heb een enorme passie voor het fotograferen van unieke en kleurrijke landschappen en sfeervolle stadsgezichten.

Wilt u meer over mij weten? Lees dan mij beeldmakersinterview op Werk aan de Muur.
https://www.werkaandemuur.nl/blog/de-fotos-van-vincent-fennis/

https://www.vincentfennis.com

Alle werken