Zonsondergang Marker Wadden

van Photo Henk van Dijk

- Werkcode: 963 232

Photo Henk van Dijk over Zonsondergang Marker Wadden

Long-exposure foto van de zonsondergang op de Marker Wadden. Natuurgebied eigendom van Natuurmonumenten, onderdeel van Nationaal Park Nieuwland.

Deze rij golfbrekers staat op het strand in het Markermeer vlakbij het Eilandpaviljoen. Dit was op een prachtige onbewolkte dag in het voorjaar. Foto gemaakt door de sluiter lang open te houden, 30 seconden, zodat de golfbeweging helemaal vlak is.
Photo Henk van Dijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Henk van Dijk

Fotografie doe ik al jaren, sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en vogels. Maar ook voor andere onderwerpen ga ik graag de uitdaging aan om deze bijzonder vast te leggen.

De foto's hier zijn slechts een selectie van mijn totale verzameling, heb je specifieke wensen of ideeën, laat het me weten, bijvoorbeeld via mijn eigen website of Instagram, waar je mij natuurlijk ook kunt volgen.

Alle werken van Photo Henk van Dijk


Waarom je kiest voor Zonsondergang Marker Wadden op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang Marker Wadden van Photo Henk van Dijk

Koop de foto Zonsondergang Marker Wadden van Photo Henk van Dijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 963 232
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.