Zonsondergang Nationaal Park De Alde Feanen

van Sjoukje Kunnen

- Werkcode: 1 091 010

Sjoukje Kunnen over Zonsondergang Nationaal Park De Alde Feanen

De rust van het prachtige natuurgebied De Alde Feanen krijgt extra kleur als de zon net onder de horizon verdwenen is. De paarden genieten nog even van de avondrust en het heerlijke gras.
Zonsondergang Nationaal Park De Alde Feanen vind je in de categorieën Boerderijdieren, Fotografie, Nationale Parken, Natuurgebieden, Paarden, Paars, Rood, Roze, Spiegelbeeld (reflectie), Spiegeling (meetkunde), Water, Zonsondergang en spiegeling.
Sjoukje Kunnen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoukje Kunnen

Fotografie is mijn passie. Al sinds mijn jeugd fotografeer ik. Als kind met een simpele compact camera. Maar van mijn eerste salaris heb ik een spiegel reflex camera gekocht, toen natuurlijk nog wel analoog. Sinds kort fotografeer ik met een Nikon systeem camera.
Ik trek graag met mijn camera de natuur in om al het moois wat de natuur ons te bieden heeft vast te leggen. Mijn interesse is breed ik fotografeer graag met een macro lens, een groothoeklens voor nachtfotografie, maar ook met mijn 600 mm zoomlens.

Alle werken van Sjoukje Kunnen


Waarom je kiest voor Zonsondergang Nationaal Park De Alde Feanen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang Nationaal Park De Alde Feanen van Sjoukje Kunnen

Koop de foto Zonsondergang Nationaal Park De Alde Feanen van Sjoukje Kunnen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 091 010
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden