Zonsondergang Oostvaardersplassen blauw

Zonsondergang Oostvaardersplassen blauw van bird bee flower and tree

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 99085

Zonsondergang Oostvaardersplassen blauw van bird bee flower and tree

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Zonsondergang Oostvaardersplassen blauw van bird bee flower and tree

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Zonsondergang bij natuurgebied de Oostvaardersplassen in Flevoland. Nederlands natuurgebied bekend van de documentaire de Nieuwe Wildernis. Dit prachtige ongerepte landschap met veel riet en waterplassen in de Flevopolder tussen Lelystad en Almere verraste ons op een koude januari dag met een hele fraaie zonsondergang. De lucht was bijna wolkenloos en de wind was gaan liggen waardoor het water er bij leek te liggen als een gladde heldere ijsvlakte. Door deze windstilte werden de struiken en bomen langs de rietkraag aan de horizon fraai weerspiegeld in het stille en rimpelloze water.

Over bird bee flower and tree

bird bee flower and tree profielfotoOp een 'eigenwijze" maakt bird-bee-flower-and-tree de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van bird-bee-flower-and-tree.

Alle werken