Zonsondergang Palendijk Eemmeer bij Spakenburg

van Watze D. de Haan

- Werkcode: 366 113

Watze D. de Haan over Zonsondergang Palendijk Eemmeer bij Spakenburg

Het Eemmeer vlakbij Spakenburg is op een aantal fronten aangepakt en veranderd. De hoogte van het water kan nu 40 cm fluctueren en dat heeft effect op de dijken en drassige gronden. Op de foto is dit mooi te zien. Nieuwe vogelgebieden ontstaan op deze wijze. De zonsondergang krijgt hierdoor een nog mooier effect waarbij het Saharazand voor extra mooie kleuren zorgen in deze dagen. Het is een kleurrijk schilderspalet geworden.
Zonsondergang Palendijk Eemmeer bij Spakenburg vind je in de categorieën Digitale Kunst, Dijk, Eemmeer, Fotografie, Het Utrechts Landschap, Kleuren, Landschappen, Lucht, Natuurgebieden, Spakenburg, Spiegelbeeld (reflectie), Wolken en Zonsondergang.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Zonsondergang Palendijk Eemmeer bij Spakenburg als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonsondergang Palendijk Eemmeer bij Spakenburg van Watze D. de Haan

Koop dit digital art werk Zonsondergang Palendijk Eemmeer bij Spakenburg van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 366 113
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.