Zonsondergang, Polderpark Cronesteyn, Leiden

van Carla Matthee

- Werkcode: 378 054

Carla Matthee over Zonsondergang, Polderpark Cronesteyn, Leiden

Landschapsfoto gemaakt in Leiden bij zonsondergang.
Zonsondergang, Polderpark Cronesteyn, Leiden vind je in de categorieën Avond, Fotografie, Landschappen, Leiden, Luchten, Natuur en Weer, Polderlandschap, Polderpark Cronesteyn, Wolken en Zonsondergang.
Carla Matthee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Carla Matthee

Carla Matthee, geboren en getogen in Kaapstad, Zuid-Afrika is sinds 2004 woonachtig in Leiden.

Ze is landschapsfotograaf en fotografeert vooral landschappen en stadsgezichten. Tijdens zonsopkomst en zonsondergang, als het licht begint te veranderen gaat ze graag erop uit met haar camera. Leiden als stad met historische gebouwen, mooie gevels en eeuwenoude grachten biedt haar dan ook veel prachtige kansen.

Onder de hemel ontvouwt zich het landschap, dat op haar foto’s meestal de hoofdrol heeft. Het weer is op Carla's foto’s geen anonieme figurant, maar stiekem de echte hoofdrolspeler. Carla stuurt haar foto’s geregeld in voor de weerrubrieken van diverse omroepen, en haalt vaak de uitzending. De foto’s van Carla zijn soms meerdere malen per week te zien, bij de weerberichten van de NOS, RTL, SBS 6 (Piets Weer), OmroepWest of WNL (Goedemorgen Nederland).

Alle werken van Carla Matthee


Waarom je kiest voor Zonsondergang, Polderpark Cronesteyn, Leiden als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonsondergang, Polderpark Cronesteyn, Leiden van Carla Matthee

Koop de foto Zonsondergang, Polderpark Cronesteyn, Leiden van Carla Matthee op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 378 054
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden