Zonsondergang aan de Waal

Zonsondergang aan de Waal van Petra Kilwinger

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsondergang aan de Waal van Petra Kilwinger

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 234644
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
61 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is gemaakt aan het begin van de herfst van 2015 aan rivier de Waal bij Vuren. Het was een heldere avond met wat stapelwolken. De zon ging onder. Vanaf Slot Loevesteijn aan de overkant zag ik een luchtballon. Deze stak de rivier over. Ik heb verschillende foto's gemaakt. Deze vond ik de mooiste compositie.

Dit werk wordt aangeboden door Petra Kilwinger

Petra Kilwinger profielfotoMijn naam is Petra Kilwinger. Ik woon in Gorinchem en werk als leerkracht speciaal onderwijs in Utrecht. Als het maar even kan ga ik op stap met mijn fotocamera. Het liefst ga ik de natuur in. Mijn hoofd leeg maken en mij verwonderen over al het moois wat ons land te bieden heeft. Ik fotografeer het liefst landschappen in het rivierengebied waar ik woon. Veelal ben ik te vinden in natuurgebied de Avelingen in Gorinchem, Hondswaard in Vuren, Munnikenland bij Slot Loevestein, de Biesbosch in Dordrecht en Werkendam en nog een aantal kleine gebieden aan de rivier. Naast landschappen maak ik ook foto's van bloemen en dieren. Vind je mijn werk mooi, misschien hangt het dan binnenkort bij jou aan de muur.In ieder geval wens ik je veel kijkgenot!

Alle werken