Zonsondergang bij Arromanches-Les-Bains (Normandie, Frankrijk)

Zonsondergang bij Arromanches-Les-Bains (Normandie, Frankrijk) van Ardi Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsondergang bij Arromanches-Les-Bains (Normandie, Frankrijk)

van Ardi Mulder

Zonsondergang bij Arromanches-Les-Bains (Normandie, Frankrijk) van Ardi Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 153305
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 gratis verzending!

Omschrijving

Zonsondergang bij Arromanches-les-Bains . Aan de rechterkant zie je de pontons gebruikt op D-Day ( Tweede Wereldoorlog ) . Mulberry was de codenaam voor de kunstmatige havens . Een Mulberry haven was een tijdelijke kunstmatige haven ontwikkeld door de Britten in de Tweede Wereldoorlog om het ??snelle lossen en laden van vracht te vergemakkelijken op de stranden van de geallieerde invasie van Normandië.

Dit werk wordt aangeboden door Ardi Mulder

Ardi Mulder profielfoto[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Alle werken