Zonsondergang bij rivier de Lek

Zonsondergang bij rivier de Lek van Moetwil en van Dijk - Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsondergang bij rivier de Lek

van Moetwil en van Dijk - Fotografie

Zonsondergang bij rivier de Lek van Moetwil en van Dijk - Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 663617
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

De Neder-Rijn zet zich vanaf de gemeente Wijk bij Duurstede voort als de Lek. Zo’n 62 kilometer meandert deze rivier door de provincies Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Bij Kinderdijk verenigt de Lek zich met de Noord tot de Nieuwe Maas. In de laatste vijftien jaar zijn de dijken langs de Lek verhoogd en heeft de rivier, door het vergraven van uiterwaarden, meer ruimte gekregen om hoge rivierafvoeren te verwerken.

Dit werk wordt aangeboden door Moetwil en van Dijk - Fotografie

Moetwil en van Dijk - Fotografie profielfotoOver Moetwil en van Dijk - Fotografie:
Fotograferen geeft ons energie en brengt ons op bijzondere plekken, geniet mee van onze passie! De meeste foto's zijn landschappen en natuur met mooie zonsopkomsten, zonsondergangen of met mist gemaakt in de Betuwe. Veel plezier met het bekijken van de foto's!

About Moetwil en van Dijk - Fotografie:
Photography gives us energy and takes us to special places, enjoy our passion! Most photos are landscapes and nature with beautiful sunrises, sunsets or fog taken in the Betuwe region in the Netherlands. Have fun viewing the photos!

Alle werken