Zonsondergang boven Duitse velden van Wildfotografie NL

Werkcode: 411 766 Kopieer de werkcode

Wildfotografie NL profielfoto De zon gaat onder na een heerlijke dag in het Duitse veld. In de verte klinkt het geronk van de landbouwmachines die nog bezig zijn met het dorsen van het graan.

Dit werk wordt aangeboden door Wildfotografie NL

Maarten van der Belt, geboren en getogen in Geertruidenberg. Letterlijk onder de rook van de Amercentrale. Als zoon van een kleinwild jager werd de omgang met de natuur en het wild mij met de paplepel ingegeven.Op zaterdag met papa mee op jacht, dat was waar ik, als klein manneke van een jaar of 6-7 de hele week naar uitkeek. Op school had ik meer oog voor wat er zich buiten afspeelde als wat de leraar of lerares te vertellen had. Buiten zaten immers altijd wel wat konijnen en houtduiven op het grasveldje. Mijn schoolwerk was dan ook nooit af en ik moest regelmatig nablijven, dit tot grote frustratie van de leraar. Als ik dan weg mocht zat ik zo snel als het kon in de polder om daar te spelen en hutten te bouwen. Als het geen weer was om buiten te spelen zat ik uren in boeken over wild en over de jacht te bladeren. Vooral de foto's in de verschillende jachtbladen en catalogussen spraken mij erg aan. Steeds weer opnieuw bladerde ik die boeken door, een reebok in het graan, een burlend edelhert, een wildzwijn wroetend in de grond, een eend die net opvliegt uit het water... prachtig vond ik ze.Het duurde echter nog heel wat jaren voordat ik zelf het idee kreeg om het wild te gaan fotograferen. In eerste instantie was het me vooral om de reeën te doen. Die wilde ik op de foto krijgen, dit bleek echter minder eenvoudig dan gedacht. Je loopt niet zomaar even de polder in en komt terug met een mooie plaat van een ree. Kennis is zeer belangrijk! Dus weer de boeken gepakt waarin ik vr

Meer weten over Wildfotografie NL?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    J
    Nederland
    5 / 5

    ziet er uit zoals op de site
    Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Michel
    Nederland
    5 / 5

    Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    Irina
    Nederland
    5 / 5

    Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs
    Mooie kunst voor een voor een betaalbare prijs van lokale kunstenaars. Mooi initiatief.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Kelly
    Nederland
    4.5 / 5

    Top service en kwaliteit!
    Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
    Rianne
    Nederland
    4.5 / 5

    Heel blij met de geleverde producten en diensten
    Drie foto's besteld op geluidwerende panelen na goed advies via de mail. Twee mannen kwamen het ophangen en leverde keurig werk af.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Maria
    Nederland
    5 / 5

    Supermooi
    Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Anouk De Kok
    Nederland
    5 / 5

    Makkelijke website, goede service en een prachtig kunstwerk rijker!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Eddie
    Nederland
    5 / 5

    Perfect
    Mooi kunstwerk, volgens afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden van de vordering. Levering ook volgens afspraak. Kortom aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Henor
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Erica
    Nederland
    4.5 / 5

    Prima x 10
    Zeer klantvriendelijk, via diverse mails word je volledig op de hoogte gehouden van het productieproces van je bestelling. Heel goed ingepakt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Marleen
    Nederland
    5 / 5

    Keurig en snel geleverd
    Ben erg tevreden, keurig en snel geleverd en contact per mail erg duidelijk

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Iwona
    Nederland
    5 / 5

    Ik ben héél tevreden met deze fotoprint, de kwaliteit is super! De kleuren komen er mooi uit net zoals op het beeldscherm te zien was.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Zonsondergang boven Duitse velden van Wildfotografie NL op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden