Zonsondergang in Sydney - Skyline

Zonsondergang in Sydney - Skyline van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsondergang in Sydney - Skyline

van Ricardo Bouman

Zonsondergang in Sydney - Skyline van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 77127
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Een panoramafoto van een prachtige zonsondergang en de volledige skyline van Sydney in Australië. De ondergaande zon laat zich nog net even zien vanachter de Harbour Bridge en straalt nog enkele krachtige roodoranje zonnestralen door de lucht. Links in beeld ziet u de imposante skyline van het zakendistrict en het Sydney Opera House. Rechts op de foto ziet je de Pinchgut Area met in het midden het mooie silhouet van The Harbour Bridge. Ik heb deze zonsondergang gefotografeerd vanaf "Cremorne Point".
Deze foto is ook verkrijgbaar in een Panorama-beeldverhouding.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken