Zonsondergang in Tibet

Zonsondergang in Tibet van Niek Wittenberg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Zonsondergang in Tibet van Niek Wittenberg

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 429137
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
80 gratis verzending!

Omschrijving

Shigatse is de 2e grootste stad in Tibet. Rondom het Tashilhunpo klooster loopt een wandelpad die je naar een van de omliggende toppen brengt. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht over de vallei waarin Shigatse ligt. Met zonsondergang geeft de gouden gloed die ontstaat een nog magischer gevoel aan deze bijzonder plek.

Over Niek Wittenberg

Niek Wittenberg profielfotoIk kom uit een artistiek nest en vanuit daar is mijn liefde voor fotografie geboren. Met een artistieke Brabantse vader en een reislustige moeder die jaren langs in Afrika heeft gewoond had ik rijke voedingsbodem voor reizen en fotografie.
Ik ben gaan reizen door fantastische landschappen over de hele wereld. Soms maanden lang van huis, soms slechts een paar weken, maar altijd met mijn camera in mijn hand.
Ik ben inmiddels in 5 continenten geweest en meer dan 30 landen mogen bewonderen. Tegenwoordig heb ik weer meer interesse voor mijn thuisland. En met 's-Hertogenbosch als woonplaats hoef ik maar de hoek om en ik heb de mooiste historische plekjes aan mijn voeten liggen.

Alle werken