Zonsondergang op het strand van Ameland van Ron Buist

Werkcode: 851 110 Kopieer de werkcode

Ron Buist profielfoto Op een rustige avond gaat de zon onder bij het strand op Ameland, vlakbij Beachclub The Sunset. Het water is kalm en sereen. De rij met palen lijkt bijna oneindig en trekt je zo het beeld in.

Dit werk wordt aangeboden door Ron Buist

Sinds Ron in 2010 voor het eerst begon te werken met een spiegelreflexcamera is alles heel snel gegaan. Het fotografievirus had hem te pakken en liet hem niet meer los. Hij probeerde allerlei soorten fotografie en leerde allerlei technieken, om aan het einde van het jaar uiteindelijk te kiezen voor landschapsfotografie. De cursus landschapsfotografie die hij volgde versterkte de interesse alleen nog maar meer.In 2011 begonnen Ron's foto's de aandacht te trekken van anderen. Dit resulteerde in diverse publicaties, waaronder een poster voor een yogacursus en een foto verspreid over twee pagina's in het decembernummer van het fotografiemagazine Zoom.nl. Daarnaast is zijn werk ook terug te vinden in de Zoom.nl Showcase App voor de iPad. Op dit moment kan de stijl van Ron gekarakteriseerd worden als dromerige landschapsfotografie, maar of dat zo blijft is een open vraag, want hij blijft zich ontwikkelen en nieuwe dingen ontdekken.

Meer weten over Ron Buist?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Michel
    Nederland
    5 / 5

    Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    Anneke Tittulaer
    Nederland
    5 / 5

    Van de site tot bestellen en leveren is een groot feest
    Werk aan de muur biedt een bijzonder assortiment werken van diverse artiesten. De site is overzichtelijk en helder. Er wordt na het bestellen nog veel informatie gestuurd die het kopen een feestje maken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Maria
    Nederland
    5 / 5

    Supermooi
    Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Marion Smit
    Nederland
    5 / 5

    Boven verwachting
    Wij zijn heel blij met onze aankoop. Goede kwaliteit, prachtige kleuren, snelle en vriendelijke service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Frodo
    Nederland
    5 / 5

    Mooie producten goede service Bezorging op gewenste dag

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    FCO SECURITY
    Nederland
    5 / 5

    Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
    Wim Bolsens
    Nederland
    5 / 5

    goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
    Lucas Meer
    Nederland
    5 / 5

    Erg blij met onze ?. Fijne en duidelijke communicatie. Schilderij erg goed ingepakt voor transport. Kwaliteit print is mooi.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2022
    Lara
    Nederland
    5 / 5

    Zeer tevreden met ons mooie kunstwerk
    Zeer ruime keuze aan afbeeldingen, goede kwaliteit en snel geleverd. Ons canvas doek staat prachtig op de muur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Bob
    Nederland
    5 / 5

    Top kunst en service
    Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
    Fam. Bron
    Nederland
    4.5 / 5

    We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Familie Lensink
    Nederland
    5 / 5

    Helemaal top!
    Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Zonsondergang op het strand van Ameland van Ron Buist op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden