Zonsondergang strand Zoutelande

van Tonko Oosterink

- Werkcode: 164089

Tonko Oosterink over Zonsondergang strand Zoutelande

Zonsondergang strand Zoutelande met contour vrachtschip
Zonsondergang strand Zoutelande vind je in de categorieën Avond, Boten & Schepen, Branding, Digital Art, Fotografie, Golf, Golfslag, Horizon, Kust, Middag (tijd), Modern, Nachtfotografie, Nederland, Oceanen en zeeën, Ondergang, Oranje, Palen, Reflectie, Rijen, Spiegel, Stranden, Vrachtschip, Water, Zand, Zeeland, Zon, Zonsondergang, Zoutelande, boei, contour, donker, paalhoofden, schuim, spiegeling, stroming en vaartuig.
Tonko Oosterink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tonko Oosterink

In mijn studententijd geïnteresseerd geraakt in fotografie en begonnen in het analoge tijdperk met als specialiteit zwart/wit fotografie. Ten tijde van de introductie van de eerste digitale camera's een tijd gestopt onder het mom van "nu kan iedereen fotograferen".
Na de constatering dat deze uitspraak niet op waarheid berust sinds enige jaren mijn oude passie in digitale vorm weer opgepakt. Als Achterhoekse fotograaf houd ik mij vooral bezig met het fotograferen van natuur en cultuur in mijn directe leefomgeving. Het optimaal gebruik proberen te maken van het natuurlijke aanwezige licht speelt hierbij een grote rol. Naast deze natuur en cultuur richting fotografeer ik ook graag portretten.
Een klein deel van mijn werk is te zien op https://www.werkaandemuur.nl

Alle werken van Tonko Oosterink


Waarom je kiest voor Zonsondergang strand Zoutelande op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang strand Zoutelande van Tonko Oosterink

Koop dit digital art werk Zonsondergang strand Zoutelande van Tonko Oosterink als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 164089
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.