Zonsopgang - Zoetermeer - Bentwoud

Zonsopgang - Zoetermeer - Bentwoud van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 120633

Zonsopgang - Zoetermeer - Bentwoud van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
115 gratis verzending!
Zonsopgang - Zoetermeer - Bentwoud van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een fraaie foto van een roodgloeiende zonsopgang boven Bentwoud in het Groene Hart aan de rand van Zoetermeer. Het gebied is nog volop in ontwikkeling, maar is een mooi gebed om te wandelen en van de natuur en de dieren te genieten. De foto heeft een fraaie vlakverdeling waarbij het onderste (1/3) gedeelte bestaat uit de toppen van bomen en de ochtendmist. De bovenste helft van de foto wordt gevult met prachtige verschillende roodtinten en een scherpe beeldopname van de opkomende zon en enkele wolken.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken