Zonsopgang Uluru - Ayers Rock

Zonsopgang Uluru - Ayers Rock van Inge Hogenbijl

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 108951

Zonsopgang Uluru - Ayers Rock van Inge Hogenbijl

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
92 gratis verzending!
Zonsopgang Uluru - Ayers Rock van Inge Hogenbijl

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Landschap van zonsopgang bij de heilige rots Uluru Ayers Rock in Australië behoort tot het Unesco Werelderfgoed. De eerste zonnestralen in de vroege ochtend kleuren de berg Uluru Ayers Rock zacht oranje. Natuurschoon. De wolken in de lucht zijn dreigend. Vogels bekijken het schouwspel vanuit een dode boom. Kunstwerk van de natuur. Ayers Rock ligt in Uluru Kata Tjuta National Park in Northern Territory, in Yulara nabij Alice Springs, Een karakteristiek Australisch gebied dat het Rode centrum (Red Centre) wordt genoemd. Uluru Ayers Rock is een monoliet en een bekende toeristische attractie in het land van de Aboriginals (Aborigines). De Aboriginals beschouwen de Ayers Rock als een heilige berg. Daarom mag de berg niet beklommen worden. Deze monoliet ligt in een verlaten en desolate woestijn in de Australische Outback. Er heerst een droog en heet woestijklimaat en er komen regelmatig hittegolven voor. Als de zon opkomt dan geeft deze rots een onwaarschijnlijk mooie en surrealistische uitstraling te zien van grote schoonheid. Moeder Natuur in al haar pracht en praal, een magisch buitenaards beeld van die grote en stoere rots in de het zonlicht. Natuurfotografie bij zonsopkomst.

Over Inge Hogenbijl

Inge Hogenbijl profielfotoMijn passies zijn reizen en fotograferen en mijn camera gaat overal ter wereld met mij mee. Ik fotografeer al vanaf mijn 15e jaar en vind een heerlijke uitdaging om zoveel mogelijk interessante items en sfeerbeelden met de camera vast te leggen, zowel in Nederland als tijdens mijn reizen in Europa, Azië, Afrika en Australië. Ik ben dol op verlaten woestijnlandschappen, de grote leegte en het grote niets, die je o.a. vindt in de Sahara, de Australische Outback en de Namib Naukluft woestijn in Namibie. Ik fotografeer graag surrealistische landschappen en sferen, natuur, wildlife en mensen in diverse (niet-westerse) culturen. Ook is het voor mij een uitdaging om de authentieke vintage / retro sfeer in o.a. het oude China en Laos vast te leggen, zodat je het gevoel krijgt dat je terug gaat in de tijd. Mijn laatste reis (in 2016) ging naar Namibië, Afrika. Een leeg land met onvoorstelbaar mooie kleuren en surrealistische woestijnlandschappen. Ook zijn de wilde dieren in Namibië prachtig om met de camera vast te leggen. In de verlaten spookstad Kolmanskop in Namibië, een stadje met voormalige diamantmijnen, zijn de vintage gebouwen van binnen bedolven onder het woestijnzand. Dit zijn voor mij geweldige taferelen om te fotograferen. In mijn collectie zitten foto's van Namibië, China, Laos, Australië, Indonesië, Spanje, Hongkong, Estland, Griekenland, Marokko en Nederland. Alsmede sfeerbeelden van diverse steden.

Alle werken