Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 10 uur geldig!

Zonsopgang (gezien bij vtwonen)

van Abstrakt Art

- Werkcode: 980 904

Abstrakt Art over Zonsopgang (gezien bij vtwonen)

Zonsopgang - abstract minimalisme in zachte kleuren. Digitale kunstwerken en illustraties. Natuur landschappen en abstracte werken. Jacob is een fervent reiziger en staat bekend om zijn expressieve veelzijdigheid. Gedurende zijn hele succesvolle carrière heeft de kunstenaar zich onderscheiden door de hoge mate van multidisciplinair professionalisme in zijn creatieve onderzoek.

Na een reis naar Japan was hij gefascineerd door de Japanse cultuur. Hij heeft een verfijnde reeks kunstwerken gemaakt waarin hij de spiritualiteit en fenomenologie van het Land van de Rijzende Zon uitvoerig onderzoekt. De serie, die wordt gekenmerkt door het gebruik van verschillende media, is een recapitulatie van Jacobs tijd in Japan en vertoont een verfijnde taal die is opgebouwd uit bijzondere elementen die doen denken aan de Zen-kalligrafie, het delicate chormatisme van de Japanse houtsneden en de zwevende sferen die typisch zijn voor de Kanō-school.
Zonsopgang (gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën Abstract, Abstracte schilderijen, Digitale Kunst, Geel, Goud, Grijs, Illustraties, Lila paars, Natuur en Weer, Ochtend, Schilderijen, Zon en vtwonen.
Abstrakt Art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Abstrakt Art

Kunst maakt van je kamer een thuis!

Ik ben een meermaals bekroonde artiest en interieur ontwerper. Mijn originele schilderijen en foto's zijn getoond in solo- en groepstentoonstellingen over de hele wereld en ik heb het genoegen gehad om met veel internationale kunstenaars samen te werken.

"Oneindige mogelijkheden! Ingekapseld daarin zweeft de kern van oneindige waarheid. Die momenten die vloeien en heel snel verdwijnen. Zonder reflectie, zonder angst om te falen. Zonder wat de mensen zouden denken
Over manifestatie, creatie. Het moment. Leven met het besef dat ik absoluut alles heb gedaan om mijn ware pad te bewandelen, om mijn passie te manifesteren. Laat je kanten zien, laat je passie zien, altijd."

De kunstwerken van Jacob von Sternberg worden wereldwijd gekocht door verzamelaars en kunstbeleggers. Hij publiceerde onder meer in Vogue Duitsland en The Amplector Magazine. Mentorschap Prof. Luigi Colani. 2014 Samenwerking met de Amerikaanse legende Tony Ward, die met een fotoproductie en twee portretten van Jacob een eerbetoon bracht aan het werk van von Sternberg.

Neem direct contact met mij op als u geïnteresseerd bent in het verkopen van mijn werk in uw kunstgalerie of winkel, of het gebruiken van mijn werk in een TV- of filmsetontwerp. De inhoud mag op geen enkele manier gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming van Jacob Von Sternberg JVS.

Dank u voor uw bezoek!

Alle werken van Abstrakt Art


Waarom je kiest voor Zonsopgang (gezien bij vtwonen) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsopgang (gezien bij vtwonen) van Abstrakt Art

Koop de illustratie Zonsopgang (gezien bij vtwonen) van Abstrakt Art op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 980 904

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,-112,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.