Zonsopgang tussen de bomen

Zonsopgang tussen de bomen van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsopgang tussen de bomen van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 188789
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
117 gratis verzending!

Omschrijving

Zonsopgang tussen de bomen. Een fraaie landschapsfoto van een zonsopgang. Gefotografeerd tussen de bomen aan het randje van Zoetermeer (Nieuwe Hoefweg en Duikertocht) gericht naar Moerkapelle.
De bomen op de voorgrond tonen een sfeervolle silhouet met daarachter een prachtige zonsopgang met warme kleuren, variered van rood, paars, oranje en geel.

Over Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken