Zonsopkomst, Huisvennen, Boxtel

Zonsopkomst, Huisvennen, Boxtel van Frank Geraedts

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsopkomst, Huisvennen, Boxtel van Frank Geraedts

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 164866
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Een ochtend waarop alles samen kwam. Op het moment dat de mist optrok, de zon doorkwam, zag ik dit beeld. Op de een of andere manier doet het mij aan Afrika denken. Toch is deze foto in Noord-Brabant gemaakt.

Over Frank Geraedts

Frank Geraedts profielfotoVan jongs af aan ben ik graag buiten. Op ieder moment van de dag en op ieder moment in het jaar. Mijn eerste ervaringen met fotografie stammen uit het analoge tijdperk. Met de komst van de digitale camera namen de mogelijkheden en mijn interesse voor fotografie toe.

In die tijd kreeg ik meer waardering voor de natuur om ons heen. Landschappen werden al snel mijn meest gefotografeerde onderwerp. Met zeer gedegen technische kennis leg ik de basis voor een mooie en aansprekende foto. Daarbij zoek ik vaak mijn creatieve grenzen op, die ik steeds verder verleg.

Naast een technisch goed verzorgde en aansprekende foto vind ik het een uitdaging om te fotograferen als het licht minder mooi en de omstandigheden minder goed zijn. Want die momenten zijn er nu eenmaal het meest.

Fotografie is voor mij veel meer dan even het landschap vastleggen. De voorbereiding, het buiten zijn en het fotograferen zelf vormen de kern. Ook het nabewerken speelt een belangrijke rol én ik beleef er nog plezier aan ook. Fotografie is digitaal en je ontkomt er bijna niet aan om het hele proces, van voorbereiding tot en met nabewerking helemaal zelf te doen.

Mijn passie voor landschapsfotografie breng ik sinds 2010 in de workshops en cursussen over. Ik werk in kleine groepen of in een een-op-een situatie. Jij als fotograaf staat centraal en ik probeer je zo goed mogelijk te helpen. Met Yvonne zorg ik er voor dat jij in korte tijd zo veel mogelijk opsteekt én plezier houdt in het fotograferen en bew

Alle werken