Zonsopkomst Texel

van Ruud Peters

- Werkcode: 187 811

Ruud Peters over Zonsopkomst Texel

Zonsopkomst door het helmgras in de duinen van Texel
Zonsopkomst Texel vind je in de categorieën Abstract, Contemporary, Duinen, Eiland, Fotografie, Geel, Goud, Gras, Grasland, Helm (gras), Kleuren, Kleurenfoto, Kust, Lucht, Minimalisme, Moderne vormen en lijnen, Mood, Nederland, Noordzee, Oceanen en zeeën, Ochtend, Peters, Rood, Ruud, Ruud Peters, Shoreline, Sky, Slaapkamer, Stemmig, Stranden, Waddeneilanden en waddenzee, Zon, Zonsopkomst, iland, island, moody, square, typical dutch en vroeg.
Ruud Peters profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruud Peters

Ruud Peters, geboren in 1963 in 's-Hertogenbosch, is al bijna 40 jaar werkzaam in de fotografie, voornamelijk als product-, portret- en bruidsfotograaf.Sinds 15 jaar gaat zijn interesse steeds meer uit naar natuur, landschap en macrofotografie. Dit werk is de afgelopen jaren verschillende malen geëxposeerd, zoals o.a. in Galerie de Opsteker in Amsterdam en tijdens het fotofestival in Knokke-Heist. Ook is Ruud bij verschillende fotowedstrijden in de prijzen gevallen:- 'Nominee' in de categorie van 'Nature Professional' van The International Color Awards, 2006. - 1e plaats in de categorie 'Nature, Wildlife/Pets' van The International Photography Awards Competition, 2006. - Winner in de categorie 'Fine Art Pro' van The Px3 Paris Public Choice Award , 2007. - 1e plaats in de categorie 'Lines and Forms' van de internationale Argus Foto Competitie, 2007. - 1e plaats in de categorie 'Nature Professional' van de International Black & White Spider Awards, 2008. Portfolio's zijn o.a. gepubliceerd in het maandblad Grasduinen en in het Roemeense tijdschrift Photo Video Digital, alsmede los fotowerk in andere media. Ruud's doel is zoeken naar het ongewone in het gewone, met licht, invalshoek en perspectief als zijn werktuigen. Zijn onderwerpen variëren van landschap tot architectuur, van natuur tot abstract.

Alle werken van Ruud Peters


Meer weten over Ruud Peters?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zonsopkomst Texel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsopkomst Texel van Ruud Peters

Koop de foto Zonsopkomst Texel van Ruud Peters op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 187 811
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden