Zonsopkomst aan de kreek,

Zonsopkomst aan de kreek, van Wesley Kole

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsopkomst aan de kreek,

van Wesley Kole

Zonsopkomst aan de kreek, van Wesley Kole

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 772281
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Het Eiland van de Meier is gelegen tussen Terneuzen en Spui, langs de Otheense kreek. Het betrekkelijk nieuwe natuurgebied is volledig toegankelijk en dus mag er 'gestruind' worden! Hier en daar zijn kleine groepjes bomen aangeplant die zich langzaam maar zeker uitzaaien en dus wordt het gebied steeds bosrijker. Het uitzicht over de Otheense kreek is de moeite waard! Via de Groene Weg sluit dit gebied aan op het Dorpsbos Zaamslag.

Dit werk wordt aangeboden door Wesley Kole

Wesley Kole profielfotoToen ik eind 2017 thuis kwam te zitten met een burn-out kreeg ik het advies om te gaan wandelen en vooral de dingen te doen die ik leuk vond.
Nu was fotografie één van die hobby’s, maar ik had er nooit veel tijd in gestoken. Dus nam ik tijdens mijn wandelingen in en rond Terneuzen mijn camera mee.
Zo is ‘Terneuzen in the picture’ langzaam ontstaan. Ik maakte foto’s van hoe ìk Terneuzen zag en zoals ik ook wilde dat anderen het zagen.
Het heeft in mij een talent naar boven gebracht waar ik anders misschien nooit achter zou zijn gekomen. Ik doe nu iets waar ik heel veel plezier en energie uit haal.
En door het te delen hoop ik mensen te inspireren met mijn verhaal, foto’s en positiviteit.

Alle werken