Zonsopkomst bij de steiger

Zonsopkomst bij de steiger van Wim van der Geest

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsopkomst bij de steiger

van Wim van der Geest

Zonsopkomst bij de steiger van Wim van der Geest

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 232479

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 81 gratis verzending!

Omschrijving

Tijdens onze vakantie in Denemarken heb ik deze zonsopkomst gefotografeerd. Het is een opname die opgebouwd is uit 5 verschillende belichtingen om alle toonaarden die er zichtbaar waren in beeld te krijgen. Deze steiger ligt in de Kleine Belt en kijkt uit op het Deense eiland Funen. Denen houden van vis en ze hebben dus ook vaak een klein bootje waarmee ze gaan vissen. Hier kunnen ze hun bootje in het water laten en instappen.

Dit werk wordt aangeboden door Wim van der Geest

Wim van der Geest profielfotoAl sinds de middelbare school (en dat is al een heel tijdje geleden) fotografeer ik. Met mijn krantenwijk een spiegelreflex camera en lenzen aangeschaft. Ook ontwikkelen en afdrukken van de foto's deed ik zelf. Iets wat tegenwoordig bijna niet meer voorkomt.
Getrouwd en kinderen gekregen. Fotograferen werd toen "kiekjes maken". Na vele jaren kiekjes gemaakt te hebben een hele eenvoudige digitale camera gekocht. Gelijk weer verslingerd geraakt aan het fotograferen. Die eenvoudige camera maakte plaats voor een camera met wat meer mogelijkheden. Enkele van die foto's eens op een forum gezet en daar kwamen reacties op. Niet altijd positief, maar wel opbouwend. Veel van geleerd.
Ook die camera heeft plaats moeten maken en nu fotografeer ik (weer) met een spiegelreflex camera. Veel foto's maak ik van (pop)concerten waar ik erg veel plezier aan beleef. Een combinatie van een avondje muziek luisteren en fotograferen. Het kan haast niet beter.

Alle werken