Zonsopkomst boven het Balloërveld in Drenthe op een mooie ochtend met warm zonlicht over het landsch

van Bas Meelker

- Werkcode: 932 505

Bas Meelker over Zonsopkomst boven het Balloërveld in Drenthe op een mooie ochtend met warm zonlicht over het landsch

Zonsopkomst boven het Balloërveld in Drenthe op een mooie ochtend met warm zonlicht over het landschap en mist op de achtergrond. Wolken trekken voorbij
Zonsopkomst boven het Balloërveld in Drenthe op een mooie ochtend met warm zonlicht over het landsch vind je in de categorieën Balloërveld, Drenthe, Fotografie, Heide, Landschappen, Lucht, Nederland, Schoonheid, Sfeer (gevoel), Zon en Zonsopkomst.
Bas Meelker profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bas Meelker

Bas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. Bas bracht het grootste deel van zijn leven door in het noorden van Nederland. In dit vlakke, open landschap, waar licht en lucht nog vrij spel hebben, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie.

In zijn stijl van fotograferen weerklinkt zijn voorliefde voor de natuur en de landschappen om ons heen. Kenmerkend voor zijn werk zijn de haarscherpe composities en het gebruik van warme contrastrijke kleuren. In elke foto legt Meelker zijn eigen bewondering voor zijn onderwerpen vast. Passie loopt daarbij als een rode draad door zijn werk.

Onder zijn klanten zijn gerenommeerde merken zoals National Geographic, Wereld Natuur Fonds, Canon en verschillende bekende design-, reclame- en communicatiebureaus. Zijn werk is regelmatig te zien in boeken, tijdschriften, kranten en internet media. Bas is geïnterviewd door bijna elke Nederlandse natuur - en fotografietijdschrift evenals diverse internationale media

Als schrijver heeft Bas in 2011 zijn eerste boek over landschapsfotografie gepubliceerd en levert hij een regelmatige bijdrage aan de nationale en internationale fotografie magazines . Zijn artikelen zijn gepubliceerd door verschillende toonaangevende tijdschriften als National Geographic en Practical Photography. Bas is ambassadeur van Canon Nederland, Canon grootformaat print ambassadeur en ambassadeur van Benro, Shimoda en Sunwayfoto.

Alle werken van Bas Meelker


Meer weten over Bas Meelker?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zonsopkomst boven het Balloërveld in Drenthe op een mooie ochtend met warm zonlicht over het landsch als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonsopkomst boven het Balloërveld in Drenthe op een mooie ochtend met warm zonlicht over het landsch van Bas Meelker

Koop de foto Zonsopkomst boven het Balloërveld in Drenthe op een mooie ochtend met warm zonlicht over het landsch van Bas Meelker op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 932 505
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden