Zonsopkomst in Surae Dorst, Oosterhout, Breda, Baronie, Noord-Brabant, Nederland, Holland.

van Ad Huijben

- Werkcode: 140 822

Ad Huijben over Zonsopkomst in Surae Dorst, Oosterhout, Breda, Baronie, Noord-Brabant, Nederland, Holland.

Zonsopkomst in Surae Dorst, Oosterhout, Breda, Baronie, Noord-Brabant, Nederland, Holland.
Bomen takken zand water wolken blauwe lucht. Een kwartier voor zonsopkomst is er gedurende 10 minuten veel kleur in de lucht. Dit is de werkelijke kleurenpracht. De spiegeling versterkt de kleuren. Het lijnenspel zijn 2twee gespiegelde parabolen. Bij de meeste foto?s van zonsopkomst en ondergang is er geen tekening in de donkere partijen. Deze foto heeft dat wel. k was net op tijd en ik wist dat ik niet veel tijd had. Mooi zonder truckjes.
Zonsopkomst in Surae Dorst, Oosterhout, Breda, Baronie, Noord-Brabant, Nederland, Holland. vind je in de categorieën Afbeelding, Alleen op de wereld, Beieren, Bossen, Brabant, Contrast, Dimensie (algemeen), Dorst (Nederland), Eenzaamheid, Emotie, Fotografie, Geel, Horizon (lijn), Kleuren, Kracht, Lichtval, Lucht, Magie, Meditatie, Milieu, Mysterie, Mystery, Mystiek, Natuur en Weer, Natuurgebieden, Nederland, Ochtend, Oosterhout (Noord-Brabant), Oranje, Panoramafotografie, Papier, Passie, Prachtig mooie dag, Rood, Sfeer (gevoel), Spiegel (optica), Stilleven, Surrealisme, Water, Wolken, Wonder, Zen en Zonsopkomst.
Ad Huijben profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ad Huijben

Rust aan de muur is mijn hoofdthema. Met mijn foto's maak ik de natuur nog mooier als de werkelijkheid. Niet door een toeval maar een voor opgestelde regie van het juiste tijdstip en lichtinval. Ik fotografeer met Canon 6D (full Frame) en topkwaliteit Canon lenzen. Als amateurfotograaf heb ik meer dan 40 jaar ervaring. In de tijd van de analoge fotografie werkte ik met een Bronica 6x6 camera. Vandaar dat mijn huidige full frame camera een minimum eis is voor mijn fotografie. Als ik geen natuur fotografeer dan moeten mijn foto's een speciale betekenis hebben. Andere sites die foto's verkopen stimuleren vaak een commerciële wijze van fotograferen, daar ben ik geen voorstander van. Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl van fotograferen. Mijn "handtekening" in de fotografie gaat vooral naar de sfeer van rust en stilte. Verwerken van verdriet en beroepsgroepen die daar actief in zijn zullen mijn werk graag aan de muur willen hebben. Rustgevende foto's passen goed bij psychologen en begrafenisondernemers. De beste kwaliteit krijg ik alleen als ik mijn hart volg. Ik heb me bij het IVN aangesloten bij de werkgroep fotografie om meer inspiratie te krijgen van andere fotografen.

Alle werken van Ad Huijben


Waarom je kiest voor Zonsopkomst in Surae Dorst, Oosterhout, Breda, Baronie, Noord-Brabant, Nederland, Holland. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsopkomst in Surae Dorst, Oosterhout, Breda, Baronie, Noord-Brabant, Nederland, Holland. van Ad Huijben

Koop de foto Zonsopkomst in Surae Dorst, Oosterhout, Breda, Baronie, Noord-Brabant, Nederland, Holland. van Ad Huijben op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 140 822
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden