Zonsopkomst, schapen in de mist

van Sjoukje Kunnen

- Werkcode: 1 091 032

Sjoukje Kunnen over Zonsopkomst, schapen in de mist

De schapen lopen in de ochtendmist te genieten van het verse gras. Het is stil, de natuur is pas aan het ontwaken. Soms hoor je een vroege vogel fluiten. De ochtenddauw maakt van de spinnenwebben prachtige kunstwerkjes.
Zonsopkomst, schapen in de mist vind je in de categorieën Boerderij, Fotografie, Landschappen, Mist, Schapen, Weiland en Zonsopkomst.
Sjoukje Kunnen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoukje Kunnen

Fotografie is mijn passie. Al sinds mijn jeugd fotografeer ik. Als kind met een simpele compact camera. Maar van mijn eerste salaris heb ik een spiegel reflex camera gekocht, toen natuurlijk nog wel analoog. Sinds kort fotografeer ik met een Nikon systeem camera.
Ik trek graag met mijn camera de natuur in om al het moois wat de natuur ons te bieden heeft vast te leggen. Mijn interesse is breed ik fotografeer graag met een macro lens, een groothoeklens voor nachtfotografie, maar ook met mijn 600 mm zoomlens.

Alle werken van Sjoukje Kunnen


Waarom je kiest voor Zonsopkomst, schapen in de mist op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsopkomst, schapen in de mist van Sjoukje Kunnen

Koop de foto Zonsopkomst, schapen in de mist van Sjoukje Kunnen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 091 032
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden