Zwammen

Zwammen van Nathalie Treep

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Zwammen van Nathalie Treep

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 399905
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
154 gratis verzending!

Over Nathalie Treep

Nathalie Treep profielfotoMijn passie voor fotograferen is al vroeg begonnen. Als kind hadden wij thuis veel huisdieren, deze moesten altijd poseren voor mijn camera. Bijvoorbeeld mijn rat met een dopje van een eikeltje op zijn hoofd als hoedje! Dit is eigenlijk nooit veranderd.

Nu ben ik professioneel fotograaf en woon ik in mijn eigen huis met mijn man, hond, kat, kippen en mijn paardje. En ook deze dieren moeten regelmatig poseren voor mijn lens omdat ik zo dol op ze ben!

Naast fotograferen en dieren ben ik dol op de natuur ik ben hier dan ook regelmatig te vinden. Samen met mijn man en hond de bossen verkennen, van kleine mosjes en paddenstoelen tot prachtige landschappen. Gelukkig kan ik al mijn hobby's goed met elkaar combineren. Mijn liefde voor de natuur, de leuke en grappige karakters van dieren en mijn passie voor fotograferen.

Bij Picsall Photography komt alles samen. Vanzelfsprekend werk ik graag buiten en tijdens de reportages maak ik gebruik van natuurlijk licht. In combinatie met een ongedwongen sfeer zorgt dit ervoor dat mijn foto's altijd sfeervol zijn. Ik fotografeer dieren, de natuur, mensen, maar ook voor bedrijven. Samen met u wil ik tot een prachtige resultaat komen waarbij u uw dier herkent zoals hij of zij is, een familie foto als mooie herinnering of een prachtige blikvanger voor uw bedrijf.

Alle werken