Zwart zand strand

Zwart zand strand van Anne Biemans

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 265343

Zwart zand strand van Anne Biemans

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
Zwart zand strand van Anne Biemans

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Vík is het zuidelijkst gelegen dorpje van IJsland. Het telt nog geen 300 inwoners, maar vormt toch het belangrijkste centrum van een groot stuk van IJsland. Bekendheid geniet de plaats vanwege het gitzwarte zandstrand waaraan het ligt. Het kustdorp beschikt niet over een haven. In het verleden werden de vissersboten vanaf het strand de zee in geduwd. Vanaf het eind van de negentiende eeuw ontwikkelde het dorp zich meer als handelsplaats. Vík bevindt zich in bergachtig terrein. Ten westen van het dorpje ligt bijvoorbeeld de 340 meter hoge Reynisfjall. Ten oosten van het dorpje beginnen de grote zwarte spoelvlaktes die een groot deel van het gezicht van de zuidkust van IJsland bepalen. De eerste daarvan is de Mýrdalssandur. Vík heeft de twijfelachtige eer het dorpje te zijn waar de meeste neerslag (bijna 2,3 meter per jaar) van heel IJsland valt.

Over Anne Biemans

Anne Biemans profielfotoHai, ik ben Anne, 24 jaar en werkzaam in de televisie. Reizen en fotograferen zijn twee enorm grote passies van me, en daarom wil ik graag mijn gemaakte reisfoto's verkopen via werkaandemuur. Hopelijk kan ik anderen blij maken met mijn werk :-).

Alle werken