Zwarte lantaarns gallerij

van Marly De Kok

- Werkcode: 603 119

Marly De Kok over Zwarte lantaarns gallerij

In Budapest bij hetparlementsgebouw een doorkijk door een zijgang. Het is een rustig plaatje met zachte kleuren en mooie schaduwen. Ik hou van dit soort foto's omdat de sfeer mij erg aanspreekt. Een prachtige stad met zoveel moois te fotograferen.
Zwarte lantaarns gallerij vind je in de categorieën Architectuur, Beige, Budapest (single), Fantastische locatie, Fotografie, Lichtval, Parlementsgebouw (Hongarije), Poort, Sfeerbeeld, lantaarn, lijnenspel en rustgevend.
Marly De Kok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marly De Kok

Ik fotografeer graag en veel en vind het leuk om meer te doen met mijn foto's. Het is fijn als er mensen zijn die mijn foto's waarderen en er iets mee willen doen. Het is een uitdaging maar ook een kans. Daar houd ik van. Het is voor mij belangrijk dat ik zelf achter mijn werk sta en geniet van het fotograferen. Ik hoop dan ook dat je dat terugziet in mijn foto's.

Alle werken van Marly De Kok


Waarom je kiest voor Zwarte lantaarns gallerij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zwarte lantaarns gallerij van Marly De Kok

Koop de foto Zwarte lantaarns gallerij van Marly De Kok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 603 119
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden