Facebook pixel
Zwijndrechtse Brug tussen Dordrecht en Zwijndrecht bij zonsondergang

Zwijndrechtse Brug tussen Dordrecht en Zwijndrecht bij zonsondergang van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Zwijndrechtse Brug tussen Dordrecht en Zwijndrecht bij zonsondergang van Tux Photography thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 73522

Zwijndrechtse Brug tussen Dordrecht en Zwijndrecht bij zonsondergang van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Zwijndrechtse Brug tussen Dordrecht en Zwijndrecht bij zonsondergang van Tux Photography

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze foto is gemaakt vanaf de kade in Zwijndrecht (Nederland) aan het begin van een oktoberavond in 2013. Op de foto is de Stadsbrug van Zwijndrecht te zien, die tussen Dordrecht en Zwijndrecht ligt. Deze brug wordt ook wel de Dordtse of Zwijndrechtse brug genoemd. Op de voorgrond is de rivier de Oude Maas te zien.
De brug bestaat uit twee gedeeltes: een spoorbrug en een brug voor het overige verkeer. Een onderdeel van de brug is het hef gedeelte, dat links op de foto is te zien. De brug is rond 1940 in gebruik genomen.
De foto is genomen vanaf een statief met gebruik van een afstandbediening en een ND-filter. De gehanteerde sluitertijd is 140 seconden en het gebruikte diafragma f11.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken