Zwijndrechtse Brug tussen Dordrecht en Zwijndrecht bij zonsondergang

van Tux Photography

- Werkcode: 73 522

Tux Photography over Zwijndrechtse Brug tussen Dordrecht en Zwijndrecht bij zonsondergang

Deze foto is gemaakt vanaf de kade in Zwijndrecht (Nederland) aan het begin van een oktoberavond in 2013. Op de foto is de Stadsbrug van Zwijndrecht te zien, die tussen Dordrecht en Zwijndrecht ligt. Deze brug wordt ook wel de Dordtse of Zwijndrechtse brug genoemd. Op de voorgrond is de rivier de Oude Maas te zien.
De brug bestaat uit twee gedeeltes: een spoorbrug en een brug voor het overige verkeer. Een onderdeel van de brug is het hef gedeelte, dat links op de foto is te zien. De brug is rond 1940 in gebruik genomen.
De foto is genomen vanaf een statief met gebruik van een afstandbediening en een ND-filter. De gehanteerde sluitertijd is 140 seconden en het gebruikte diafragma f11.
Zwijndrechtse Brug tussen Dordrecht en Zwijndrecht bij zonsondergang vind je in de categorieën Architectuur, Architectuurfotografie, Avond, Bruggen, Contemporary, Dordrecht, Fotografie, Geel, Grijsfilter, Modern, Nederland, Oranje, Panoramafotografie, Papier, Rivier, Rotterdam, Skyline, Stedelijke landschappen, Steden, Urban / Street, Zonsondergang en Zwijndrecht (Nederland).
Tux Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Als fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken van Tux Photography


Meer weten over Tux Photography?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zwijndrechtse Brug tussen Dordrecht en Zwijndrecht bij zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zwijndrechtse Brug tussen Dordrecht en Zwijndrecht bij zonsondergang van Tux Photography

Koop de foto Zwijndrechtse Brug tussen Dordrecht en Zwijndrecht bij zonsondergang van Tux Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 73 522
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden