a Big City Still Life

van Marja van den Hurk

- Werkcode: 1 071 497

Marja van den Hurk over a Big City Still Life

Collage (digitaal vervaardigd) van diverse afbeeldingen.
Samen vormen ze een surrealistisch landschap, een blik in een toekomst waarin de natuur de wereld weer overneemt.

De bloemenpracht die de stad overwoekert, zijn details uit het schilderij "Vaas met Bloemen", in 1670 geschilderd door de Nederlandse kunstschilder Jan Davidsz de Heem.

De maan is nog een beetje zichtbaar. Ik heb voor u in mijn shop (onder dezelfde titel) tevens een versie te koop waar een vliegtuig boven de stad vliegt. Ik kan geen keuze maken welke versie ik mooier vind, ik laat die keuze graag aan u over.

Kunst met een knipoog ;-)
a Big City Still Life vind je in de categorieën Collage, Digitale Kunst, Humor, Lente, Museum, Oude meesters, Steden, Stilleven, Surrealisme, Urban / Street en Zomer.
Marja van den Hurk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marja van den Hurk

De stylisten van Werk Aan de Muur noemen mijn werken “Kunst met een Knipoog”. En daar ben ik het helemaal mee eens. Het leven is al serieus genoeg, nietwaar? ;-)

Ik maak voornamelijk surrealistische werken en collages want daar kan ik mijn creativiteit en mijn tomeloze fantasie zo heerlijk op loslaten! Maar ik vind het net zo leuk om dankbaar gebruik te maken van het feit dat musea over de hele wereld hun schilderijen van oude meesters digitaal beschikbaar stellen en daar vervolgens mijn eigen creatieve inslag op los te laten.

Alles wat je in mijn shop ziet, is digitaal vervaardigd. Met de computer dus. Je treft er ook een aantal door mij gemaakte foto’s (mijn andere grote liefhebberij) aan. Het “nadeel” van fotografie is dat ik afhankelijk ben van wat er voor mijn lens verschijnt, ik kan immers geen dingen fotograferen die er niet zijn. Met mijn digitale schilderijen kan ik elke kant op die ik zelf wil en dat vind ik heel erg leuk.
Hopelijk vind je iets wat je aanspreekt in mijn shop. Weet in ieder geval, dat ik alles met erg veel liefde en plezier heb gemaakt!

Alle werken van Marja van den Hurk


Meer weten over Marja van den Hurk?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor a Big City Still Life op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

a Big City Still Life van Marja van den Hurk

Koop dit digital art werk a Big City Still Life van Marja van den Hurk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 071 497
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden