abstract schilderij compositie Z2

van lee eggstein

- Werkcode: 993 241

lee eggstein over abstract schilderij compositie Z2

uit de Power of Colors serie
abstract schilderij compositie Z2 vind je in de categorieën Abstract, Abstracte schilderijen, Baden-Baden, Beliebte Bilder, Contemporary, Favoriten, Figuratieve kunst, Kleuren, Landschappen, Natuur en Weer, Schilderijen en Zwei Menschen.
lee eggstein profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door lee eggstein

Architectuur - Schilderkunst - Fotografie
Naar onze mening zijn zijn kunstwerken bijzonder veelzijdig en weerspiegelen ze het plezier van de kunstenaar in het experimenteren en het bereik.
Kunst belichaamt op een bijzondere manier het verlangen om zich met iets nieuws bezig te houden en grenzen op te zoeken - een weg die Lee Eggstein in zijn artistieke werk altijd heeft bewandeld.
De werken van Lee Eggstein zijn het resultaat van een decennialange en onvermoeibare creatieve drang, waarbij de meest uiteenlopende stilistische middelen en technieken worden ingezet.
Lee Eggstein's creatieve periodes en zijn engagement op vele gebieden van de kunst, oprichter en spreker van de kunstenaarsgroep EKABA, voorzitter van de kunstvereniging ART Baden-Baden e.V., konden zeker vele pagina's vullen, maar we willen het graag in enkele voor iedereen begrijpelijke zinnen presenteren en beschrijven, om het toegankelijk en tastbaar te maken - ook om de geest van de kunstenaar, die deze waarden leeft en waardeert, te eren.

Alle werken van lee eggstein


Waarom je kiest voor abstract schilderij compositie Z2 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

abstract schilderij compositie Z2 van lee eggstein

Koop dit schilderij abstract schilderij compositie Z2 van lee eggstein als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 993 241
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
188,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.