bloedmaan

bloedmaan van Artstudio1622

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

bloedmaan van Artstudio1622

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 168812
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 gratis verzending!

Omschrijving

Deze digitale illustratie heb ik gemaakt na het zien van de bloedmaan op 28 september 2015. De totale maansverduistering viel toen samen met het fenomeen supermaan. Hiervan wordt gesproken wanneer de volle maan extra groot lijkt, omdat deze dichter bij de aarde staat dan normaal. Het was voor mij een hele bijzondere ervaring om deze maan te zien. Helaas kon ik de maan niet fotograferen, maar ik heb de details goed opgeslagen in mijn geheugen om deze digitale illustratie te kunnen maken . Ik heb daarbij gebruik gemaakt van verschillende texturen, zodat de afbeelding een zekere gelaagdheid heeft gekregen. het gaat hier dus niet om een exacte afbeelding van de maan, waardoor het elke willekeurige maan of planeet kan voorstellen. In mijn blog valt meer te lezen over mijn bloedmaan-ervaring (http://uitofthuis.blogspot.nl/2015/10/in-de-ban-van-de-maan.html)

Dit werk wordt aangeboden door Artstudio1622

Artstudio1622 profielfotoKunst is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Omdat mijn moeder beeldend kunstenares is, werd ik al op jonge leeftijd vaak meegenomen naar musea en exposities. Rond mijn twintigste begon ik interesse in fotografie te krijgen. In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkeld en verschillende opleidingen gevolgd. Mijn foto's werden uitgegeven in het boek "Focus Passages: The Doors"

Ik werk graag in series. Meer recent ben ik fotografie en het maken van schilderijen gaan combineren. Daardoor heeft mijn werk meer gelaagdheid gekregen. Vanuit een concept werk ik met verschillende materialen en een groot oog voor detail het kunstwerk uit. Het kan daardoor lang duren voordat een kunstwerk af is.

Verder ben ik in Rotterdam geboren en opgegroeid. Op latere leeftijd bleek ik een autismespectrumstoornis te hebben (Asperger), die waarschijnlijk mijn exceptionele interesse in details kan verklaren. In 2015 heb ik een beroerte gehad, waardoor ik goed moet opletten waar ik mijn spaarzame energie aan uitgeef. Hoewel ik er niet altijd toe in staat ben, heeft het maken van kunst en fotograferen nu voor mij nog meer betekenis gekregen dan voorheen.

Alle werken