bloemencorso

bloemencorso van Freds Atelier

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

bloemencorso van Freds Atelier

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 521786
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 gratis verzending!

Omschrijving

Steffie maakt graag natuur landschappen, ook vind ze experimenteren met het schilder medium heel fijn. zo als je hier kan zien heeft ze haar volledige creativiteit los gelaten in deze kleurrijke expressie.

Dit werk wordt aangeboden door Freds Atelier

Freds Atelier profielfotoWanneer je door de Breedstraat in het centrum van Purmerend loopt, valt je al snel de gezellige kadoshop Fred's op. Een blik in de etalage maakt dat je meteen de winkel in wilt stappen om een kijkje te nemen. Eenmaal binnen word je vriendelijk ontvangen en mag je naar Harte lust rondneuzen. Je kijk je ogen uit. Naast onze bijzondere kunst collectie, wat in het atelier achter in de winkel word gemaakt. Kunt je er hier ook terecht voor unieke handgemaakte (woon) accessoires

Freds Atelier is een kunst atelier waar outsiders art word gemaakt. Deze kunstenaars zijn net wat anders dan anders. Dat geeft hun werk een andere inzicht in kunst. Omdat hun werk buiten de mainstream kunst valt zijn hun werken heel uniek en geeft het een andere inzicht in de gedachten van deze kunstenaars .

Alle werken