bloesem van gras in medicijnfles van Affect Fotografie

Werkcode: 637 998 Kopieer de werkcode

Affect Fotografie profielfoto Hoe mooi eenvoud kan zijn. Een aar van gras in een antiek medicijnflesje, van dichtbij gefotografeerd. Het straalt rust uit.
TIP: ook mooi als smalle strook behang!

Dit werk wordt aangeboden door Affect Fotografie

Echte ontmoetingen met mensen wereldwijd heeft me al van kinds af aan getrokken. Onbevangen onbekende landen en werelddelen bereizen en contact maken met hun bewoners. Die contacten met mensen in andere werelddelen hebben me geleerd dat de basisemoties van alle mensen gelijk zijn. Onbekend maakt onbemind? Nee, onbekend maakt mij 'nieuwsgierig' naar 'dat andere' , het onbekende. Het leggen van contact met mensen wiens taal ik vaak niet spreek heeft geleid tot prachtige foto's waarin wederzijds respect tot uiting komt en waar barrières juist door dat contact wegvallen. Enkele geselecteerde foto's uit mijn grote collectie treft u op deze site aan.

Meer keuze? Kijk eens op Affectfotografie.com of op mijn fotopagina op FaceBook Affect Fotografie

Open, intermenselijk contact is in mijn overtuiging altijd mogelijk, hoe anders de omstandigheden van die onbekende mensen en hun cultuur ook is. Mijn reizen hebben ook geleid tot een bijzonder project: het inzamelen van afgedankte brillen in Nederland en andere westerse landen en het uitreiken daarvan aan mensen op andere plekken op de wereld die, door omstandigheden niet aan een bril kunnen komen.
Google eens op 'brillen voor zanskar' en u ziet hoe zo iets simpels als dat project, mensen bij elkaar brengt.

Johan Michielsen, fotograaf

Meer weten over Affect Fotografie?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Super mooie kader toe gestuurd gekregen
    Super mooi kader toe gestuurd gekregen en deftige materiaal! Ik raad dus iedereen aan . Heb je een kader nodig 1 adres !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Nadia Graulus
    Nederland
    5 / 5

    We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Janwillem De Kaste
    Nederland
    5 / 5

    Wat een geweldig bedrijf zo blij met jullie
    2 bestellingen geplaatst de correspondentie die dan volgt van werk aan de muur naar de klant is echt uniek. Geeft een gevoel van grote betrokkenheid. Mooi man kwaliteit ten top.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Evelyn
    Nederland
    5 / 5

    Zeer aan te bevelen
    Wederom prachtige canvas print ontvangen. Zorgvuldig verpakt en tijdig geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Petra
    Nederland
    4.5 / 5

    De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Marjolijn
    Nederland
    5 / 5

    Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
    We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    Rita
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk, efficiënt, enthousiast, prachtig product. Kortom gewoon een goed bedrijf. Ik word er blij van

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
    Nanda
    Nederland
    5 / 5

    Super leuke mailtjes ontvangen nadat wij besteld hadden. Ons schilderij staat prachtig. Goede aflevering. Heel blij mee. Volgende keer bestellen wij weer bij Werk aan de Muur. Dikke dikke 10.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Martijn
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Tijdens het uitpakken van het geleverde produkt bleek deze licht beschadigd te zijn. Werkaandemuur heeft dit keurig opgelost door een nieuw doek te verzenden. Het eerder geleverde doek mocht ik behouden/ weggeven.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Annemieke
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Prima service, snelle levering, duidelijke mail over proces. In een woord prachtig. We gaan genieten van ons mooie canvasdoek aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    Debbie Nieboer
    Nederland
    5 / 5

    Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk bloesem van gras in medicijnfles van Affect Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
76,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden