contemporary modern 2d 3d blokken schakkeling hoofd kleur blauw met een uitschieter een groen blokje

contemporary modern 2d 3d blokken schakkeling hoofd kleur blauw met een uitschieter een groen blokje van Groothuizen Foto Art

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 282117

contemporary modern 2d 3d blokken schakkeling hoofd kleur blauw met een uitschieter een groen blokje van Groothuizen Foto Art

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

contemporary modern 2d 3d blokken schakkeling hoofd kleur blauw met een uitschieter een groen blokje.
contemporary modern 2d 3d blokken schakkeling hoofd kleur blauw wit.
digitaal kunstwerk van geometrische blokken door de verschillende kleuren lijken de blokjes uit het beeld te komen er is diepte in aangebracht, door mindel van beeld bewerking .

Over Groothuizen Foto Art

gepassioneerde. beeldmaker kunst fotografe.met haar beelden wilt Groothuizen Foto Art, Haar eigentijdse visie en kijk op de wereld en de dingen om haar heen ,vastleggen. en delen. de werken bestaan vaak uit gecombineerde technieken van fotografie beeldbewerking, digitale art ,en of tekenen schilderen. De interesse is erg ruim. eigenlijk vind zij elke vorm van fotografie leuk om te doen, landschappen , stadsgezichten, zeegezichten op de wadden eilanden zon zee en strand. portret, of macro fotografie, dieren bloemen planten alles wat voor de camera voorbij komt wordt vastgelegd.

Alle werken