de eenzame fietser bij sanatorium Zonnestraal

de eenzame fietser bij sanatorium Zonnestraal van Peter de Ruig

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

de eenzame fietser bij sanatorium Zonnestraal

van Peter de Ruig

de eenzame fietser bij sanatorium Zonnestraal van Peter de Ruig

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 79938
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Sanatorium Zonnestraal was een sanatorium in de Nederlandse gemeente Hilversum. Het complex was oorspronkelijk bestemd voor diamantslijpers die tuberculose hadden opgelopen. Het werd ontworpen door de architect Jan Duiker, in samenwerking met Bernard Bijvoet en Jan Gerko Wiebenga. Het hoofdgebouw werd geopend op 12 juni 1928.
De restauratie wordt uitgevoerd aan de hand van plannen van de architecten Hubert-Jan Henket en Wessel de Jonge die de stijl van het oorspronkelijke ontwerp willen respecteren. Op het landgoed worden weer diverse vormen van zorg aangeboden. Het hoofdgebouw is sinds mei 2004 in de oude glorie hersteld.

Dit werk wordt aangeboden door Peter de Ruig

Peter de Ruig profielfotoPeter de Ruig is freelance fotograaf die gepassioneerd verbonden is met architectuur, reizen,steden,landschap,muziek en kunst.Hij begeleidde studenten aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst met het fotograferen van maquettes. Naast zijn foto opdrachtwerk geeft hij nu foto cursussen architectuurfotografie op locatie en organiseert architectuur foto workshops in binnen en buitenland. Peter woont en werkt in de regio Den haag.

Alle werken