de uitgaven van de keuken, klooster van Flaran

van okkofoto

- Werkcode: 1 033 576

okkofoto over de uitgaven van de keuken, klooster van Flaran

Abbaye de Flaran in het departement de Gers, Valence-sur-Baïse. De uitgaven in de keuken werden kennelijk nauwgezet bijgehouden. Het is in ieder geval historisch en de bedragen zijn dan ook in Franse francs. Wie kent ze nog? Tegenwoordig zouden we voor zo'n ruime woonkeuken gaan. Met een open haard, waar de ketel boven hing, en allerlei ovens voor o.a. brood. Allemaal houtgestookt natuurlijk. Uiteraard had ik even gehoopt ook nog recepten van vroeger tegen te komen. Heerlijk ook dat grote raam in de keuken met het licht, en daardoor de fantastisch uitkomende kleuren van de keuken zelf, het hout, en de kruiden in potten waaronder lavendel, links achterin.
de uitgaven van de keuken, klooster van Flaran vind je in de categorieën Abbaye de Flaran, Beige, Bruin, Fotografie, Gers (departement), Haard, Huishoudboekje, Keuken, Klooster (gebouw), Kruid (keuken), Middeleeuwen en Oven (apparaat).
okkofoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door okkofoto

okkofoto maakt foto's:
- (organisatie)portret fotografie
- architectuur, industrieel erfgoed en stadsgezichten
Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op: info@okkofoto.nl

Alle werken van okkofoto


Waarom je kiest voor de uitgaven van de keuken, klooster van Flaran als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

de uitgaven van de keuken, klooster van Flaran van okkofoto

Koop de foto de uitgaven van de keuken, klooster van Flaran van okkofoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 033 576
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden